Χαλκού (0)

Υποκατηγορίες

Advance

Advance (1)

Η εταιρία ADVANCE Applications M. Τενέδιος κ ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1992 με κύρια δραστηριότητά της, την κατασκευή και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων. πρωτοπόρησε στον κλάδο κατασκευάζοντας Boiler εξ' ολοκλήρου από χαλκό, χωρίς άλλες προσμίξεις μετάλλων.

Η υπεροχή χαλκού στην ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα, η ανθεκτικότητά του καθώς και η ανακυκλωσιμότητά του είναι χαρακτηριστικά ζωτικής σημασίας που έκαναν τον χαλκό την μοναδική επιλογή της εταιρίας για την κατασκευή των προϊόντων της.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας που συνοδεύονται από πιστοποιητικά καταλληλότητας και ποιότητας όπως CE, TUV κλπ, η τεχνική υποστήριξη, η συνέπεια της εταιρίας καθώς και η γραπτή εγγύηση που δίδονται για τα προϊόντα, καθιστούν την ADVANCE Applications ψηλά στην προτίμηση σε επαγγελματίες, καταστήματα του κλάδου αλλά και στον τελικό αποδέκτη, τον καταναλωτή.

Εδραιωμένη εδώ και χρόνια στην Ελληνική αγορά, η ADVANCE Applications αντιμετωπίζει επιτυχώς τις απαιτήσεις τόσο της εγχώριας αγοράς, όσο και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπως είναι η Ιταλία και η Κύπρος.

Προβολή άρθρων...